временска прогноза


°C

Београд

YAHOO_WEATHER_
Влажност %
С,
  YWeather by psd-loft.com

календар

јануар 2018
пусчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

ПРИСТУПНИЦА

УПУТСТВО ЗА СПРОВОЂЕЊЕ АКЦИЈЕ

                                                

- ПРАВО И ПРАВДА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ -

- ОД ПИО ФОНДА ДО СТРАЗБУРА -

 

            Циљеви акције: 1. Да правним путем поништимо Закон о привременом уређивању начина исплате пензија. Његовом применом 743.000 пензионера добило је умањене пензије од 1 до 25 одсто, а за 1.700.000 пензионера је обустављено усклађивање пензија са степеном инфлације и растом БДП-а два пута годишње. 2. Враћање пензија на ниво пре смањења и враћање свих одузетих делова пензија, са законом предвиђеном каматом. 3. Усклађивање пензија са растом инфлације и растом БДП-а у периоду од 2014. до поништења актуелног Закона.

 

Опширније...

ПУНОМОЋЈЕ АДВОКАТУ

Адвокат

ЈАСМИНА Љ. БЕЛИЋ

Балканска број 2, Београд, Србија

 064/611-35-60, 066/8816-055

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

_______________________________________________________

ПУНОМОЋЈЕ

 

            Овим пуномоћјем ја доле потписани овлашћујем  Јасмину Белић – ЈМБГ 0809977715249, адвоката из Београда, ул. Балканска број 2, МБ: 56120661, ПИБ: 109059717,   да ме заступа, те да предузима све правне и фактичке радње пред судовима, државним органима, привредним субјектима, да поднесе тужбу, да улаже правне лекове, закључи поравнање, поднесе предлог за извршење ради принудне наплате, да ме заступа у поступку спровођења извршења пред јавним извршитељем, државним органима, привредним субјектима и Владиним агенцијама, све у моју корист и за мој рачун.

 

Опширније...

САОПШТЕЊЕ ИО УСПС

  

Поводом коалиције СНС и ПУПС

О Ч Е К И В А Н А   В Е С Т 

 

            Синдикат пензионера Србије одавно је, преко својих канала, имао информацију да ће се СНС и такозвани ПУПС договорити да на предстојеће изборе изађу заједно. То, бар када је ПУПС у питању, ништа није чудно. Чудно је што ПУПС као разлог могуће коалиције са СНС наводи да Александар Вучић штити права пензионера, намерно заборављајући да је тај исти Вучић 10. марта 2014. у хали "Пинки" у Земуну врло јасно обећао пензионерима (као што је некада то учинио и Војислав Шешељ) да се пензије неће смањивати, да би само неколико месеци после тога обавио "законску" пљачку пензионера.

          Улагујући се Вучићу, Кркобабић Други је, а да није ни трепнуо, рекао да је за СНС на прошлим изборима гласало 1,7 милиона пензионера. "То је четвртина популације ове земље, која је свесно и одговорно стала у заштиту једног концепта", издеклемовао је Кркобабић.

           Али, иза ових речи само се наслућују прави разлози за нову коалицију. ПУПС је подржао смањење пензија и данас са правом страхује од будућег изборног резултата. Да није тако изашао би на изборе самостално и не би се паразитски шлепао уз ову или ону странку. Корумпираној врхушки ПУПС-а јасно је да за њих више нико неби гласао. Апсолутно је тачна изјава министра Вулина да је ПУПС препознао своју  будућност тамо где је СНС, ако је под појмом ПУПС подразумевао клику која се одавно отуђила од интереса пензионера и њихових проблема.

         

Опширније...

Још чланака...

  1. САОПШТЕЊЕ
  2. САОПШТЕЊЕ