ПЕНЗИОНЕРИ У ИСТОМ СТРОЈУ

 

ПОСТИЋИ АКЦИОНО ЈЕДИНСТВО У РЕШАВАЊУ ЗАЈЕДНИЧКИХ ПРОБЛЕМА

Одржан заједнички састанак руководстава више пензионерских организација

У просторијама Савеза самосталних синдиката Србије, на иницијативу Удружења синдиката пензионера Србије, 26. 2. ове године, одржан је заједнички састанак руководстава Удружења синдиката пензионера Србије, Синдиката пензионера Независност, Удружења синдиката пензионисаних војних лица Србије и Удружења пензионера градске општине Стари град.

 

У раду су учествовали Милан Грујић, председник Удружења синдиката пензионера Србије, Милош Грабунџија, председник Синдиката пензионера Независност, Снежана Шантић, председница Удружења пензионера ГО Стари град Београд и Јован Тамбурић, председник Удружења синдиката пензионисаних војних лица Србије.

На састанку се разговарало  о две главне теме: Став пензионерских организација у вези Извештаја Савета за борбу против корупције о продаји бања које су власништво ПИО Фонда и о могућностима и облицима сарадње и заједничког деловања пензионерских организација.

На састанку је констатовано да организације учесници имају углавном заједничке интересе и да је врло широк простор на коме се може и  треба заједнички деловати. Такође је констатовано да треба подржати став Савета за борбу против корупције, када је у питању продаја и приватизација бања у Србији, нарочито оних које су у власништву ПИО Фонда.

 

Информативна служба УСПС